Äventyret kan börja

Igår var det dags att försöka reda ut vad som ligger och lurar i min ljumske. Det blir ju bättre och bättre men kan ju vara bra att gå till botten med problemet. Tog racern till Söderköping där jag fått tips om en bra sjukgymnast. Fick då även äran att närvara vid den pampiga nyöppningen av Willys som pågick strax bredvid. Var mindre spännande än det låter, men hur skulle man kunna motstå godis för 3,90kr/hg. Nej det kan man inte.

Sjukgymnasten vände och vred på mina ben och konstaterade att det var något snett med vänster stortå och att benen var olika långa. Var dock något muskulärt och han fick mig rak väldigt enkelt. Sedan behandlade han mig med elektricitet på alla områden i närheten av ljumsken. Det var skönt, som att något kröp runt på benen och jag somnade. Han trodde inte att det är en stressfraktur vilket känns bra och nu blir det spännande att se om detta hjälpte. Återbesök nästa vecka och jag håller tummarna. Cyklade hem och hoppas att Söderköpings kommun snart kan ta över stafettpinnen och bygga vidare på den cykelväg som snöpligt slutar på halva sträckan och övergår i världens smalaste väggrensåkning.

Nu packar jag inför morgondagen. Det blir ett spännande dygn. Vad skönt det är att vara löpare. Ett par skor, tights, ett linne, eventuellt en klocka och sedan är du ute på ett träningspass. Inom multisport är det utrustning till förbannelse. Hoppas nu att jag har packat allt i rätt påsar så att jag får rätt grejer i växlingarna. Har förberett mat, massor av mat. Vet inte hur det ska vara möjligt att äta upp allt på ett dygn, men jag är förberedd. Äventyret kan börja.

06:00 Lindö småbåtshamn, måste erkänna att man blir lite sugen på att paddla. 

Jag har verkligen inte förmågan att hitta några kantareller i skogen. Köpte några från Litauen igår på Hemköp. Men är det normalt att ha det såhär i blomkrukan hemma? Kanske är nåt jag kan sälja vidare till hugade spekulanter som önskar nå en annan dimension.  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *