Vila och öl

Igår var det påskpicnic i parken med en hel massa kompisar. Det innebar att äta konstant och jag var i mitt rätta element. Jag visste inte hur länge vi skulle hänga där så jag tog med träninskläder för säkerhets skull. Är man löpare så är man. Jag smet iväg vid halv sex till Tempelhof precis i närheten som är en nedlagd flygplats som man numer utnyttjar som friluftsområde. Där körde jag tusingar. Under den tredje kommer en kille ifatt mig som också är marathonlöpare och det visar sig att han gör ungefär samma tider som mig. Vi bestämmer att vi ska ses och träna ihop någon dag och jag memorerar hans mailadress. Efter sex intervaller och 14 löpta kilometer går jag tillbaka till kompisarna och fortsätter äta.

Imorse hade jag bestämt träff med tre kompisar, 09:30 vid Brandenburger Tor. Vi skulle springa 30 km genom Tiergarten och runt vid Schloss Charlottenburg. En av tjejerna, som jag lärde känna i tisdags, hade med en kompis. Precis, det var killen jag träffade igår på flygplatsen! Berlin är inte så stort ändå.

Denna vecka checkade jag in med 140 löpta kilometer. Är nog lite mycket efter en mara, men kroppen känns så himla fräsch. Ikväll ska vi grilla i trädgården och dricka öl, najs, så imorn blir det vilodag. Frågan är om jag dricker öl för sällan eller om jag har för få vilodagar?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *