Arrangemang

Löparäventyret – Från Punkt till Punkt

En löpartävling där du inte vet var du ska springa. Precis. Du läste rätt. Ett event där alla kan vara med och Norrköping är arenan. Ni får information längs vägen hur banan går. Dessutom bjuds alla in till en inspirationsföreläsning och After Run.

2018 är datumet den 3 oktober.

Läs mer här

VikboVändan

I augusti varje år arrangeras VikboVändan – ett motionslopp både för löpare och cyklister där njutningen är i fokus. Ett härligt träningsmål och trevligt inslag under semestern.

Tänk dig Vikbolandet i Östergötland på sommaren. Vinden drar över de vidsträckta fälten. Du känner dofterna av skog och blomster. Du ser gårdarna och djuren som betar på ängarna.
Allt detta kan du få uppleva om du är med och springer eller cyklar VikboVändan. Ett unikt motionslopp som erbjuder en njutning i flera dimensioner. Loppet har start och mål vid ICA i Östra Husby utanför Norrköping.

2019 arrangeras loppet den 10 augusti.

Till VikboVändans hemsida

Trapploppet

Hur snabbt klarar du 162 Trappsteg? I november varje år arrangeras Trapploppet i och i samarbete med Arbetets museum i Norrköping. Ett arrangemang under kommunens globala veckor där alla intäkter oavkortat går till välgörande ändamål och där alla kan vara med. Tidigare år har nedanstående organisationer varit mål för insamlingen.

2018 arrangeras loppet den 15 november. Klicka här för info!

Resultat Trapploppet 2018

Resultat Trapploppet 2017

2015: 11450 kr till www.hokifundation.co
2016: 10515 kr till www.handinhand.nu
2017:
 16385 kr till Tigers Club
2018: 21970 kr till www.missionmozambique.org

Den stora juljoggen

I december varje år ger vi oss ut på Den stora juljoggen för att sprida julstämning och där vi gör sådant vi gillar. En fin tradition i Norrköping där alla kan vara med.

Inbjudan Juljoggen 2018 – 20 december

I samband med eventet stödjer vi olika välgörenhetsprojekt.