Föreläsare och moderator

Frida föreläser om hur vi kan få in mer träning, äventyr och livsglädje i våra liv. Hon är en flitigt anlitad föreläsare som inspirerar åhörarna att själva uppnå sina mål och börja leva drömmen oavsett vad den handlar om.
En föreläsning kombinerad med någon av Fridas böcker sätter avtryck och är en bra start på en positiv förändring.
Information om böckerna

Föreläsning 1: ORKA! 
Det är aldrig försent att uppnå nya mål och börja leva drömmen oavsett vad den handlar om. Frida tar er med på den resa hon själv gjort. Från att hon löpte sin första mil till att få representera Sveriges landslag inom ultralöpning och att bli egen företagare. Det är aldrig för sent att förändra sitt liv – sina vanor – och hitta det du verkligen vill satsa på. Låt dig inspireras till att se möjligheterna och våga förändra din vardag. De framgångsfaktorer som bland annat tagit Frida till VM kan alla ha nytta av då man vill uppnå sina mål – både på jobbet och privat – och med en positiv inställning kan alla uträtta stordåd.
Föreläsningen är till stor del baserad på Fridas bok ORKA! Träning och äventyr i vardagen som med fördel ges som gåva till deltagarna.
 
Föreläsning 2: Träning
Lär dig hur du hittar tiden och motivationen till träning och hur rätt inställning enkelt gör detta till en del av din vardag. Frida inspirerar dig till att komma igång och vad du kan uppleva på vägen samt delar med sig av sina bästa tips. Vid önskemål kan föreläsningen kombineras med ett träningspass innehållande bland annat löpteknik.
 
Föreläsning 3: Elittänk i arbetslivet – Steg till att prestera på topp
Det finns mycket kunskap inom idrottsvärlden som kan appliceras på yrkeslivet. Styrkor som kan göra alla bättre och nå elitnivå. En idrottares vardag handlar mycket om träning, tävling, reflektion, energiintag, motivation och ibland motgångar. Hur ser din vardag ut? På jobbet? Denna workshop ger deltagarna möjlighet att hitta egna kopplingar och dessutom få ta del av konkreta exempel på hur man själv kan göra för att prestera på topp.
 
Föreläsning 4: ORKA – PAUSA!
Vad skulle det innebära om dina medarbetare fick verktygen till förändring?
En föreläsning och workshop om att VÅGA förändra din vardag.
Genomförs tillsammans med Ulrika Borén.
Länk till upplägget: ORKA-PAUSA Workshop
 
Föreläsning 5: VÅGA!
Föreläsningen fokuserar här på de fantastiska möten och upplevelser som Frida varit med om under sina resor världen över. Med löparskor och ett öppet sinne kan du hamna på många spännande platser. Få inspiration till ditt eget äventyr under en ovanlig föreläsning med fina bilder och många skratt.
Föreläsningen är baserad på Fridas bok VÅGA! En väldigt annorlunda reseguide som med fördel ges som gåva till deltagarna.
 
Moderator och konferencier
Frida anlitas även som moderator och konferencier i samband med konferenser, galor och andra event. Genom professionell koordination och en röd tråd genom arrangemanget som engagerar deltagarna förhöjs upplevelsen.

Innehållet skräddarsys efter målgrupp, tillfälle och kundens förväntningar. Alla ovanstående föreläsningar går utmärkt att kombinera med ett träningspass innehållande bland annat löpteknik. Dessutom erbjuds andra teambyggande aktiviteter av olika art vid efterfrågan samt upplägg för att aktivera medarbetarna under en långtgående friskvårdssatsning. Se konceptupplägg

Exempel på kunder: Returpack, Swedbank, SMHI, Atea, Trafikverket, ÅF, Telia Sonera, Global Invest.

Pris: Vid förfrågan baserat på upplägg samt antal deltagare.

Digitala föreläsningar

Frida Södermark föreläser även digitalt hos Sports Competence. Där är hon en av många professionella talare i ett brett utbud av kunskapsområden. Till Sport Competence

Foto: 1. www.salming.com 2. Susanne Asp 3. www.crelle.se 4. www.fotofabriken.se