Punkt till punkt med Atea

PUNKT till PUNKT på Stadsloppsbanan

Den 17 juni är det återigen dags att på ett härligt sätt aktivera sig i form av en lektävling där alla kan vara med. Denna gång ihop med Atea – titelsponsorn till Atea Norrköpings Stadslopp. En spännande och rolig utmaning där alla kan vara med – springandes, joggandes eller gåendes – där ingen vet reglerna på förhand. OBS! Eventet sker utomhus och vi följer rådande direktiv gällande Covid-19. Även reservation för att eventet ev kan komma att flyttas fram i tiden. 

  • Du anmäler dig genom att maila namn och startnummer till frida.sodermark@loparaventyret.se (ta med egen nummerlapp – från tidigare lopp eller tillverka en egen)
  • Du behöver ha med en mobiltelefon, alt penna och papper.
  • salming.com finns på plats med en uppsättning testskor som man får springa i under hela loppet (först till kvarn gällande storlekar) och ger även ett fint erbjudande vid köp samt lottade priser på startnummer.
  • Smakprov av juice från RÅ – wellnox.se

17:30 Samling, avprickning och efteranmälan

17:50 Genomgång av kvällens utmaning

18:00 Startskottet går

Alla har 45 min på sig att hitta kontroller längs banan på Atea Norrköpings stadslopp. Alla som hittar minst tre får en T-shirt att träna i inför loppet den 26 augusti. Även specialpris till de som hittar flest snabbast.

18:45 Alla måste vara tillbaka
Atea bjuder på energipåfyllning/mellis. Lottade priser på startnummer. Information och pep inför Atea om Stadsloppet.

19:15 Slut.
Kvällen fortsätter på www.broadwaykonditori.se för de som vill. Specialerbjudande på mat till våra deltagare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *