Presenterar stolt mina värdefulla samarbetspartners

Vad är en löpare utan ett par bra skor? Ingenting. Salming har de skor och kläder jag behöver för att prestera på topp. Snygga och funktionella produkter som passar för olika underlag, väder och typer av löpning.

www.salmingrunning.com

För att ta sig ut på äventyr dit inte enbart löpaskorna bär är kombinationen av en VW ID.3 elbil och VW Californa Ocean 6.1 campervan perfekt för Frida och hennes familjs aktiva äventyr i vardagen som på längre turer i Sverige och utomlands. Söderbergs personbilar är bilhandlaren i Norrköping och Nyköping som har det just du behöver för att ta dig fram. 

www.soderbergsbil.se

Vid köp av barnvagn, bilbarnstol eller andra relaterade produkter är personlig hjälp i butik ovärderlig innan och efter ditt köp. Babya hjälper dig att hitta det som ni behöver. För Frida och hennes familj blev valet vagnarna Thule Sleek och Thule Glide 2 vilka passar perfekt att springa runt med på Löparäventyr. När det sedan blir dags att leka har Lekia i samma lokaler allt för att aktivera barnen på bästa sätt. 

Till BABYA/LEKIA i Norrköping

Ingen presterar på dålig mat eller låg på energi. Broadway café och kvarterskrog ger mig förmånen att få vällagad mat på bordet och sparar tid som kan användas till återhämtning. Denna avnjuter jag mellan träningspassen i lokalen med anor från 1946 eller på den mysiga innergården. Det är ett klassiskt ställe i Norrköping med en spännande historik. Ett schysst ställe att hänga på även kvällstid för en bit mat och öl. 

www.broadwaykonditori.se

En löpares hud utsätts för mycket slitage. Vind, sol, svett och temperaturförändringar. Hud och Hälsa ger mig avancerad hudvård och produkter som gör att min hy håller sig frisk och fräsch trots alla hårda träningspass.

www.hudochhalsa.nu

Om kroppen ska orka all mil den utsätts för behöver man ta hand om den. Hos Helhetshälsan får jag regelbundna massagebehandlingar för att förebygga skador. Jag blir behandlad både med laser och traditionell massage beroende på vad min kropp för stunden behöver.

www.helhetshalsanshus.se

För att prestera på topp tar jag hjälp av extra kraft. Då ska det vara naturliga saker. RÅ är pressade råvaror – grönsaker, frukter och bär. Så nära naturen man kan komma.  Ett led i min uppladdning inför viktiga lopp är RÅ Koncentrat som jag dricker varje dag i två veckor innan tävlingen för att få i mig nitrat vilket ökar prestationen.

www.wellnox.se

Kraftbar gör Sveriges kanske godaste energibars på ekologiska råvaror och utan några tillsatser. Tillverkningen sker för hand i Gusum, några mil söder om Norrköping. När jag behöver energi inför ett träningspass eller ett mellanmål för att orka är det självklara valet en Kraftbar. Fridas favoritsmak är Pekan & havssalt. Dessutom 10% i webbshoppen med koden FRIDA10. 

www.kraftbarsverige.se

Återhämtning är en oerhört viktig del av träningen. Smartfish erbjuder en god och värdefull dryck innehållande Omega3, D-vitamin och protein vilket hjälper till att reparera trötta muskler och fylla på med energi. 15% rabatt i webbshoppen med koden FridaS. 

www.smartfishsport.com