Presenterar stolt mina värdefulla samarbetspartners

Vad är en löpare utan ett par bra skor? Ingenting. Salming har de skor och kläder jag behöver för att prestera på topp. Snygga och funktionella produkter som passar för olika underlag, väder och typer av löpning.

www.salmingrunning.com

För att ta sig ut på äventyr dit inte enbart löpaskorna bär är kombinationen av en VW ID.3 elbil och VW Californa Ocean 6.1 campervan perfekt för min familjs aktiva äventyr i vardagen som på längre turer i Sverige och utomlands. Söderbergs personbilar är bilhandlaren i Norrköping och Nyköping som har det just du behöver för att ta dig fram. 

www.soderbergsbil.se

Ingen presterar på dålig mat eller låg på energi. Brasserie Bagarstugan ger mig förmånen att få vällagad mat på bordet och sparar tid som kan användas till återhämtning. Denna avnjuter jag mellan träningspassen hos restaurangen i hjärtat av Knäppingsborg. Här kan även ni avnjuta luncher och middagar i goda vänners lag. Menyn är inspirerad av det svenska såväl som det internationella köket med flera klassiska rätter. Missa inte heller inte deras hembakta bröd och läckra bakverk för en riktig gofika – samt Fridas egen Poké bowl. 

Till Brasserie Bagarstugan

En löpares hud utsätts för mycket slitage. Vind, sol, svett och temperaturförändringar. Hud och Hälsa ger mig avancerad hudvård och produkter som gör att min hy håller sig frisk och fräsch trots alla hårda träningspass.

www.hudochhalsa.nu

Om kroppen ska orka all mil den utsätts för behöver man ta hand om den. Hos Helhetshälsan får jag regelbundna massagebehandlingar för att förebygga skador. Jag blir behandlad både med laser och traditionell massage beroende på vad min kropp för stunden behöver.

www.helhetshalsanshus.se

För att prestera på topp tar jag hjälp av extra kraft. Då ska det vara naturliga saker. RÅ är pressade råvaror – grönsaker, frukter och bär. Så nära naturen man kan komma.  Ett led i min uppladdning inför viktiga lopp är RÅ Koncentrat som jag dricker varje dag i två veckor innan tävlingen för att få i mig nitrat vilket ökar prestationen.

www.wellnox.se

Kraftbar gör Sveriges kanske godaste energibars på ekologiska råvaror och utan några tillsatser. Tillverkningen sker för hand i Gusum, några mil söder om Norrköping. När jag behöver energi inför ett träningspass eller ett mellanmål för att orka är det självklara valet en Kraftbar. Fridas favoritsmak är Pekan & havssalt. Dessutom 10% i webbshoppen med koden FRIDA10. 

www.kraftbarsverige.se