Presenterar stolt mina värdefulla samarbetspartners

Vad är en löpare utan bra kläder och skor? Ingenting. Top4running har alla skor och kläder jag behöver för att prestera på topp. Snygga och funktionella produkter från en rad märken som passar för olika underlag, väder och typer av löpning. Koden LOPARAVENTYRET ger ytterligare 5% på alla köp (även på redan nedsatta priser). 

www.top4running.se

För att ta sig ut på äventyr dit inte enbart löpaskorna bär är kombinationen av en VW ID.3 elbil och VW Californa Ocean 6.1 campervan perfekt för min familjs aktiva äventyr i vardagen som på längre turer i Sverige och utomlands. Söderbergs personbilar är bilhandlaren i Norrköping och Nyköping som har det just du behöver för att ta dig fram. 

www.soderbergsbil.se

Min löpande livsstil och motivation till långa och ibland hårda träningspass går ut på att samla på upplevelser. Lyfta blicken och ta in miljön där jag springer. Hur skulle det gå till utan att se bra? Därför är jag glad att Optiker Persson hjälper mig med linser som motsvarar mina ögons behov. Dessutom har de Oakleys sortiment av solglas vilket är viktigt för att skydda ögonen och samtidigt kunna prestera optimalt. 

www.optikerpersson.se

En löpares hud utsätts för mycket slitage. Vind, sol, svett och temperaturförändringar. Hud och Hälsa ger mig avancerad hudvård och produkter som gör att min hy håller sig frisk och fräsch trots alla hårda träningspass.

www.hudochhalsa.nu

Om kroppen ska orka all mil den utsätts för behöver man ta hand om den. Hos Helhetshälsan får jag regelbundna massagebehandlingar för att förebygga skador. Jag blir behandlad både med laser och traditionell massage beroende på vad min kropp för stunden behöver.

www.helhetshalsanshus.se

För att prestera på topp tar jag hjälp av extra kraft. Då ska det vara naturliga saker. RÅ är pressade råvaror – grönsaker, frukter och bär. Så nära naturen man kan komma.  Ett led i min uppladdning inför viktiga lopp är RÅ Koncentrat som jag dricker varje dag i två veckor innan tävlingen för att få i mig nitrat vilket ökar prestationen.

www.wellnox.se