Presenterar stolt mina värdefulla samarbetspartners

Vad är en löpare utan ett par bra skor? Ingenting. Salming har de skor och kläder jag behöver för att prestera på topp. Snygga och funktionella produkter som passar för olika underlag, väder och typer av löpning.

www.salmingrunning.com

Atea hjälper mig att få tid till den viktiga återhämtningen som bygger en stark kropp. De bygger även Sverige med IT och har ett heltäckande utbud av produkter och tjänster, och hjälper dig med hela kedjan – från design, utveckling och produktförsörjning till funktion och underhåll.

www.atea.se

Ingen presterar på dålig mat eller låg på energi. Broadway café och kvarterskrog ger mig förmånen att få vällagad mat på bordet och sparar tid som kan användas till återhämtning. Denna avnjuter jag mellan träningspassen i lokalen med anor från 1946 eller på den mysiga innergården. Det är ett klassiskt ställe i Norrköping med en spännande historik. Ett schysst ställe att hänga på även kvällstid för en bit mat och öl. 

www.broadwaykonditori.se

En löpares hud utsätts för mycket slitage. Vind, sol, svett och temperaturförändringar. Hud och Hälsa ger mig avancerad hudvård och produkter som gör att min hy håller sig frisk och fräsch trots alla hårda träningspass.

www.hudochhalsa.nu

Om kroppen ska orka all mil den utsätts för behöver man ta hand om den. Hos Helhetshälsan får jag regelbundna massagebehandlingar för att förebygga skador. Jag blir behandlad både med laser och traditionell massage beroende på vad min kropp för stunden behöver.

www.helhetshalsanshus.se

För att prestera på topp tar jag hjälp av extra kraft. Då ska det vara naturliga saker. RÅ är pressade råvaror – grönsaker, frukter och bär. Så nära naturen man kan komma.  Ett led i min uppladdning inför viktiga lopp är RÅ Koncentrat som jag dricker varje dag i två veckor innan tävlingen för att få i mig nitrat vilket ökar prestationen.

www.wellnox.se

Kraftbar gör Sveriges kanske godaste energibars på ekologiska råvaror och utan några tillsatser. Tillverkningen sker för hand i Gusum, några mil söder om Norrköping. När jag behöver energi inför ett träningspass eller ett mellanmål för att orka är det självklara valet en Kraftbar. Favoritsmaken är Rostad hasselnöt.

www.kraftbarsverige.se

Michael på Skarphagens cykel ser till att ni tar er fram snabbt och smidigt genom att transportera er på cyklar med ert företags branding. Min har dessutom vagn vilket gör att jag kan frakta inte bara mig själv utan en hel del massa annat. Ett smart miljöval som syns, och såklart är min egen rosa.

www.skarphagenscykel.se