Mask i magen

Jag är hungrig. Konstant hungrig. Vad ska man äta för att bli mätt? När jag är halvvägs igenom min måltid funderar jag redan på vad och när jag ska äta nästa gång. Det är inget kul, det måste finnas nån parasit i min kropp som kalasar på allt jag stoppar i mig.

Sen är det det här med godis. Varför är det så gott? Nu är det påsk, SEN ska jag jobba bort sötsuget, jag vet ju att det är så lätt efter ett par dagars avvänjning. För tillfället går det inte. Jag är helt övertygad att det är en konspiration som pågår mot mig just nu. Imorse när jag skulle cykla hem efter att ha undervisat mina elever i svenska sitter det en chokladkanin på min cykel (det är sant). Snart börjar väl folk kasta haribopåsar på mig. Just det, det har ju redan hänt, fast då var det karneval i Köln. Efter det hade jag ryggsäcken full med godis. Jag fick dessutom en chokladkartong i pannan, det gjorde ont.

Vilken tur att jag redan är uppe i 76 km denna vecka, för då kan och behöver man äta. Nu ska jag gå och lägga mig innan jag blir för hungrig. Imorgon bitti blir det 20 km distans, sen ska jag äta frukost, jippi!

Efter segern i Leipzig satt det fint med sparris, hollandaise, fläskfile och lite bubbel till det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *