Alternativt løparlæger

Jag ær på løparlæger i Norge med LiU. Problemet ær att jag inte sprungit ett enda steg sen vi kom hit i onsdags. Men vad gør det nær det finns alternativ træning? Dessutom bor vi i en mysig stuga, æter god mat, ser fjæll genom fønstret och har hur trevligt som helst.

Igår var jag først och motionscyklade i sællskap med en spænnande bok. På eftermiddagen blev det simning och sedan vattenløpning med trevligt sællskap.

Idag hyrde jag och Beata cyklar. Fantastiskt fint att åka på vægar som inramas av fjæll. Blev ett pass på 3 timmar, upp, upp, upp och sedan snabbt nedfør. Fasen vad man ær feg i nedførsbackarna, ær det før man har blivit gammal? Igår var det några killar i stugan som ville ha en åsikt i en fråga før att jag enligt dem ”varit med ett tag”. Frågan handlade om huruvida det var Alice Babs som sjøng Swing it magistern. Ær ett par år ældre men jag var inte med på femtiotalet, och nej jag kænner mig inte ett dugg gammal (kunde i och før sig svaret på frågan).

Beata tittar ut øver Beitostølen efter 70 km kuperad cykling, med trevligt sællskap ær alternativ træning riktigt kul!

På kvællen cyklade vi en timme till. Vi utvecklade konceptet TV-spelscykling før att gøra det lite mer spænnande. Det innebar att vi åkte in på alla små vægar och utforskade, precis som i Super Mario Bros, før att se om det fanns svampar, stjærnor eller andra anvændbara saker. Sedan fick vi kryssa mellan alla vattenfyllda hål på grusvægen, før att inte riskera att dø. Nær vi kom hem blev det styrketræning. Dagens sista træningspass blev træna på att æta, mycket och gott, och det ær vi riktigt bra på.

Idag har det kænnts næstan bra i ljumsken, så hoppas, hoppas att jag kan ta mina førsta steg imorgon. Då åker vi från Beitostølen till Flåm, och det ser till och med ut som att vi kommer att byta åtta grader och regn mot sol, jippi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *