Ännu mer MTB och paddling

Tämjandet av Vrinnevimilen på MTB går vidare. I måndags var det regnigt och ännu otäckare. Började nästan tjuta i uppförsbackarna och fick kliva av. Hoppas inte mitt lag läser denna blogg. Jag vet att det är lättare om man har fart, men jag vågar ju inte. Dessutom började GPS-klockan ta in vatten. Vad är det för kvalitet, en klocka som inte tål lite regn. På väg hem stod en hel karavan av poliser vid Idrottsparken. AIK var på besök och det betydde högriskmatch.

I tisdags gick det lite bättre på paddlingen. Inte snabbare men rakare armar och mindre vingligt. Ramlade i med flit i slutet och det var inte farligt alls. Snare skönt. Komma upp i kajaken från vattnet känns inte som ett alternativ utan jag får bärga den in till land. På kvällens intervaller dök det upp flera nya. Vi var 40 stycken, galet roligt. 6*900 m och det var skönt att få springa lite intervaller. Innan passet stålsatte jag mig och körde milen på MTB igen, och det gick lite bättre. Inte mycket men tog mig över några rötter och stenar i alla fall.

Planering av Tjalves Mallisresa. Hittade förslag på boende efter Bo i Gävles rekommendationer – ”Bra läge, pris och service för medelålders par som vill shoppa, bada och ha det trevligt. Lugn område med nähet till det mesta för den rörlige”.

Igår hade jag en mycket bra dag på jobbet. Peter och jag sprang från Stavsjö till Lövsjön på Sörmlandsleden, 10 km på stig med ryggsäck. Där jobbade vi sedan hela dagen. Läste en bok om den nya gymnasieskolan Gy11 och en porrtidning. Javisst, för vi hittade en vid vindskyddet. På kvällen var det konsert med Norrköpings Symfoniorkester i Vasaparken. Vi var fyra stycken som hade det mysigt under paraplyet för regnet strilade ned. Igår började jag även i NT:s onsdagspanel. För de som inte är från Norrköping så är det en panel på tre personer som svarar på tre frågor om veckans sport i lokaltidningen varje onsdag. Nu är det så att jag har väldigt begränsade kunskaper inom detta område vilket gör att detta kommer bli intressant framöver. Om inte annat får jag skaffa mig bättre koll, så från och med i fredags läser jag hela sportdelen i tidningen. Öppnade starkt genom att använda en livlina i form av att ringa en pappa.

En bra dag på jobbet. 

Konsertmys under paraply. Tur att de stängde av det närliggande tivolit under tiden. Dess musik passade inte så bra ihop med fiol och cello.  

Idag hade jag en helt fantastisk morgon på Bråvikens vatten. Kockan var sex, solen sken och vattnet låg spegelblankt. Hann även ta mig en lite längre sträcka på samma tid. Dessutom fixade jag en kompisräddning – att klättra i kajaken ute på vattnet. Kändes fint, och frukosten satt där den skulle när jag vid halv åtta, paddlad och klar var hemma igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *