Företagslöpning

Satsa på hälsan och ha roligt tillsammans!
Att röra på sig tillsammans skapar gemenskap och motivation. Energin som detta genererar kommer att ge effekter både på jobbet och privat.

Passen är uppbyggda så att alla kan vara med, oavsett träningsvana och ambition.
Upplägget kickas igång med en motivationsföreläsning av Frida Södermark. Träningspassen kommer sedan att genomföras med hjälp av Löparäventyrets meriterade coacher.

Läs mer om upplägget: Företagslöpning – Löparäventyret AB

Konceptupplägg inom friskvård

Investera i dina medarbetares välmående!
Varje sjukskriven dag kostar arbetsgivaren stora pengar och resulterar även i minskad effektivitet och pressade situationer. Vi erbjuder något att ge de anställda som ökar deras välbefinnande både på jobbet och privat. Med ny energi presterar du mer och blir gladare vilket gör ert företag än mer framgångsrikt. Vi vill få er personal mer alerta och att ni som grupp alltid arbetar i framkant.

Syftet är att skapa insikt om den egna livsstilens betydelse för hälsan. En livsstilsförändring bygger på egna val och genom synliggörande och rätt inspiration är vårt mål att hjälpa medarbetarna till att påbörja en förändring och att skapa ett nytt tankesätt med utgångspunkt i de egna förutsättningarna.

Löparäventyret samarbetar med andra professionella aktörer för att uppfylla just era behov. Vi har flera upplägg som just nu tillämpas på olika arbetsplatser, där varje steg kan offereras separat.

Läs mer om vad vi kan erbjuda: Konceptupplägg inom hälsa – Löparäventyret AB

Exempel på hur ett upplägg kan se ut: Prisexempel #orkamera

Antar ert företag utmaningen?

Genom att delta i en Challenge får ni medarbetarna i rörelse på ett roligt och teambuildande sätt!
Löparäventyret samarbetar med www.challengize.com som erbjuder en hälsoutmaning där all typ av motion räknas, registreras i en app och viktas enligt ett handikappsystem så att alla utgår från egna förutsättningar. Dessutom är reultatet mätbart och möjligheten till employer branding finns.

Låt Frida Södermark bli er personliga inspiratör

Alla behöver ett forum som ger energi. Låt Frida inspirera dig och dina medarbetare genom sina egna upplevelser och erfarenheter hon samlat på sig genom år av träning, tävling och äventyr. Kunskaper som lätt appliceras inom alla områden och bidrar till personlig framgång. Personliga tips anpassade efter kundens önskemål gällande motivation, mål, inställning, och träning. 

Innehållet, längd på satsningen, frekvens på inlägg samt förmedlingsformen anpassas efter önskemål. (Några exempel nedan)
– En sluten facebookgrupp med möjlighet att ställa frågor
– Inlägg på företagets intranät
– Inlägg på företagets blogg
– Utskick via mail
– Instagramkonto

Prisuppgift vid förfrågan baserad på satsningens längd och frekvensen av inlägg. Introduceras med fördel i samband med någon av Löparäventyrets föreläsningar. 

Varje dag är ett nytt äventyr…

Vägen till en friskare arbetsplats

Sport Competence är en arena där dom främsta experterna inom idrott, motion, friskvård och wellness möter näringslivet digitalt och fysiskt för ökat välmående, utveckling och prestation. En av föreläsarna är Frida Södermark. 

Deras friskvårdsprogram ökar den fysiska aktiviteten hos dina medarbetarna men också kunskapen för hur den påverkar såväl psykiskt som fysiskt och inte minst hur det ökar socialt välmående och ens prestation.

 

Löparäventyrets löpcoach

Karin är uppväxt med träning och har alltid varit aktiv inom olika sporter, tidigare bland annat friidrott. Hon är utbildad sjukgymnast men har även studerat sport och hälsa på universitet i Australien och USA, samt diverse vidareutbildningar såsom lic. Personlig Tränare och cert. Löpcoach. Karin driver eget företag och när hon inte jobbar så ägnar hon helst sin tid åt små vardagsäventyr med sin familj. 

Kontakt: karin@kiellarson.se