Arrangemang

Löparäventyret – Från Punkt till Punkt

En löpartävling där du inte vet var du ska springa. Precis. Du läste rätt. Ett event där alla kan vara med och Norrköping är arenan. Ni får information längs vägen hur banan går. Dessutom bjuds alla in till en inspirationsföreläsning och After Run.

2018 var datumet den 3 oktober. Läs mer här
2019 kör vi den 10 oktober – info kommer inom kort!

VikboVändan

I augusti varje år arrangeras VikboVändan – ett motionslopp både för löpare och cyklister där njutningen är i fokus. Ett härligt träningsmål och trevligt inslag under semestern.

Tänk dig Vikbolandet i Östergötland på sommaren. Vinden drar över de vidsträckta fälten. Du känner dofterna av skog och blomster. Du ser gårdarna och djuren som betar på ängarna.
Allt detta kan du få uppleva om du är med och springer eller cyklar VikboVändan. Ett unikt motionslopp som erbjuder en njutning i flera dimensioner. Loppet har start och mål vid ICA i Östra Husby utanför Norrköping.

2020 arrangeras loppet den 8 augusti.

Till VikboVändans hemsida

Trapploppet

Hur snabbt klarar du 162 Trappsteg? I november varje år arrangeras Trapploppet i och i samarbete med Arbetets museum i Norrköping. Ett arrangemang under kommunens globala veckor där alla intäkter oavkortat går till välgörande ändamål och där alla kan vara med. Tidigare år har nedanstående organisationer varit mål för insamlingen.

2019 arrangeras loppet den 21 november – info kommer inom kort!

Resultat Trapploppet 2018

Resultat Trapploppet 2017

2015: 11450 kr till Hoki Foundation
2016: 10515 kr till www.handinhand.nu
2017:
 16385 kr till Tigers Club
2018: 21970 kr till www.missionmozambique.org

Den stora juljoggen

I december varje år ger vi oss ut på Den stora juljoggen för att sprida julstämning och där vi gör sådant vi gillar. En fin tradition i Norrköping där alla kan vara med.

2019 är datumet den 18 dec – info kommer här när det närmar sig!

I samband med eventet stödjer vi olika välgörenhetsprojekt.